Bloody Maiden, avagy Firday the 13th. part 15: Jason Japánba megy.

Egy szép nyári napon 13 (figyelem beszédes szám) tagból a lány Naigata klub egy ejtőzéssel egybekötött edzésre utazik egy kis félreeső és eléggé vérfagyasztó múlttal rendelkező szigetre. (Ugyebár a horrorfilmekben sem tántorítja el a táborozókat a a kb fél éve történt mészárlás emléke.)

Az alkoholizmus káros hatásai.

A mivel a szigeten nincs térerő ezért az enyhén alkoholista Hitoe tanárnő elindul hogy a sziget tetején álló antennánál némi térerőre és alkoholra tegyen szert de a terveit keresztülhúzza egy méretes bökővel rendelkező maszkos gyilkos aki néminemű brutális lemészárlásban részesíti őt, majd némi anatómiai tényfeltárás után maradványokat kifüggeszti a sziget egy jól látható pontjára.

Ahol persze senki sem veszi észre és persze tanci 1-2 napos eltünését elintézik egy “Biztos berúgott valahol.” -al. “Aki hülye haljon meg” szokás mondani és úgy tűnik ez be is jön mert a gyilkos hamarosan mindenféle szúró és vágó eszközzel, nekikezd a hölgyek ritkításának.

Slasher mangával ( nem guro, Slasher ) még nem igazán volt alkalmam találkozni. De aki már látott eddig akár egy  Jason/Fredy, n+1 random gyilkosos filmet az már sejtheti mire számíthat. A sztori legalábbis eddig nagyon klisés hisz a lányok nem igazán veszik észre a társaik eltűnését, ráadásul a gyilkos viszonylag lassú szóval minimum 1 nap mindig eltelik a gyilkok között, valamint a klubtagok személyisége sem éppen árnyalt ami nagyjából sejteti hogy ki fogja túlélni a dolgokat.

Megjegyzem a gyilkos igazi rendszerető japán ember lehet vagy legalábbis egy komplett tisztítócsapat követheti mert a több liter vér kiömlésével járó gyilokjait képes úgy feltakarítani hogy senkinek sem tűnik fel hogy ott felkéseltek 1-2 csajt.

Ennek ellenére mégis izgalmas kis manga valamit úgy tűnik azért a történet sem lesz olyan faék egyszerűségű mint amilyennek elsőre látszik. Aki nem riad vissza némi nem túlzásba vitt echitől és persze a vértől az tegyen vele egy próbát.

One Response to Bloody Maiden, avagy Firday the 13th. part 15: Jason Japánba megy.

  1. -OJ- szerint:

    Egész jól hangzik ^_^
    Kösz az ajánlást, ebbe beleolvasok.

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

%d blogger ezt kedveli: