World War Z fejlemények.

A héten kikerül szinopszisok szerint pont lényeget fogják megváltoztatni a a készülő filmben. A riportos felépítés helyett ugyanis úgy tűnik hogy a főhős (Brad Pitt) benne lesz az eseményekben és fel fogja keresni az említett helyszíneket miközben ENSZ alkalmazottként  járvány megfékezésén munkálkodik.

Nem kizárt hogy a felépítés ilyen katasztrófafimes lesz szóval a film elején a főhős nyomoz + aztán ott lssz az izraeli határon amikor lezárják stb…

Véleményem szerint én imádtam volna de nem tudom hogy a nézők hogy fogadták volna ha riport fim szerű lesz a film. Így is jól meg lehet csinálni csak enyhén hiteltelenül jön ki hogy a nagy összeomlás közben lesz arra kapacitás hogy egy riporter/Ensz alkalmazott, beutazza a világot és ellátogasson főbb helyszínekre stb…

Elég furán hangzik így elsőre de az eddigi képek alapján (Izraeli határ stb.) úgy tűnik hogy követni fogják a filmet.Ebben az esetben nem bánom ha változtatnak rajta csak nem szúrják el a dolgokat.

Arra kell rájönniük a készítőknek hogy nem zombis horrorfilmet hanem ZOMBIS KATASZTRÓFAFILMET kell készíteniük. csak a vírust/szökőárt/meteort itt az élőholtak helyettesítik. Ha ezt tudni fogják és követik könyv eseményeit akkor nagyon jó kis film keveredhet ki belőle.

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

%d blogger ezt kedveli: