King of Thorn 5 kötet.

Az ötödik kötet megszerzése nem volt egyszerű. Akárhol is kerestem sehol sem találtam az ötödik kötetet. Mivel már nem nyomtatják mangát és a forgalmazótól is kifogyott ezért az ötödik kötet igazi ritkasággá vált.  Az Amazonon/E-bay-en 25-30 ezer forintért árulták az ötödik kötet darabját szóval nem igazán bírta volna el a pénztárcám.

Ekkor ajánlotta egy jó ismerősöm a Bookstation nevű boltot http://www.bookstation.hu/ akik szinte mindent meg tudnak szerezni. Megadtam nekik a kért adatokat, valamint hogy mennyit szánnék ( mert 30 000 forintért is láttak  ) rá és közölték hogy találtak egy beszerezhető kötetet, szállítással együtt kb 4000-5000Ft-ért. Kb 1 hónapja meg is rendeltem tőlük a kötetet és tegnap végre megérkezett. Használt kötethez képest szinte tökéletes állapotban van. A hátoldalán lévő bélyegző szerint a New Yorki nyilvános könyvtár tulajdona volt könyv szóval elmondhatjuk hogy igazi ritkaság került hozzám.

Mint kiderült ez csak növel az értékén mert utánanézve így kb 20 000 forintot érhet csak ez a kötet, valamint így megnőtt a teljes sorozat ára mivel az 5. kötetet a legnehezebb beszerezni, így viszonylag ritka a teljes 6 kötetes gyűjtemény.

Mivel a 6 kötet már csak arra vár hogy átvegyem elmondhatom hogy végre teljes lesz a sorozat. Szeretem Yuji Iwahara műveit és örülök, hogy lassan meg sikerül szerezni az egyik kedvenc mangámat nyomtatott formában is.

Az ötödik kötetben végre közel minden kiderül és hőseink végre készen állnak a végső az utolsó kötetben kicsúcsosodó csatára.  A kiderülő titkok és megoldások nagyon bejöttek és valószínűleg a lezárás is hasonlóan jó lesz.

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

%d blogger ezt kedveli: