ENCIKLOPEDIA HENTAICA – 3 – A TORNASZERTÁR

A nővéri szobán kívül van még egy hely a japán középsulikban ahol mindent lehet. Ez pedig a tornaszertár! Már az elhelyezkedése is tökéletes. Általában valami kis bódé messze a főépülettől ahol óra után a kutya sem jár. Tökéletes a szerelmi légyottok kivitelezéséhez és még a nővéri szoba átlagon felüli hangszigetelésére sincs szükség. Természetesen az öntisztulás itt is bejátszik  mert soha senki sem jön rá hogy mi történt odabent.

A dolog hátulütője viszont hogy nehéz bejutni ide ugyanis mindig kulcsra van zárva. Az egyetlen lehetőség ha éppen tornaóra van és téged kérnek meg hogy segíts elpakolni a cuccot. Persze egy hentaiban teljesen véletlenül az a csaj segít elpakolni akibe halálosan szerelmes vagy. Innentől már csak egy lépés hogy valaki véletlenül bezárjon oda titeket és ekkor jó eséllyel másnap reggelig vagy legalábbis pár gyönyör teli óra erejéig senki sem zavar titeket. Persze japán iskolában ahol még a diákok ruházata is számon van tartva (és ha egy diák nem jön iskolába azonnal megy a telefon a szüleinek hogy tényleg beteg e) senkinek sem tűnik fel hogy az osztályból órákig hiányzik két tanuló.

Ja és persze amikor órák múlva valaki kinyitja az ajtót a srác és szíve szerelme mintha közben letusolt volna mert semmi sem utal arra hogy itt bizony komoly szex volt.

.

 

 

 

 

 

Looking for a collage Maker? It’s right here, Check out http://www.collagemaker.me
MyDreamBoard is an online tool, that helps you to create your own personalized dreamboard. http://www.mydreamboard.me
Epic CollageMaker Tool? It’s right here, MyDreamBoard is an online tool, that helps you to create your own personalized dreamboard. It can help to motivate you, with awesome motivational photos. Building your own vision board is the first step to become successful in life. The Law Of Attraction Dream Board, Visionboard, http://www.collages.me The best site you will ever find to create collages

 

One Response to ENCIKLOPEDIA HENTAICA – 3 – A TORNASZERTÁR

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

%d blogger ezt szereti: