ENCIKLOPEDIA HENTAICA – 1

AZ ISKOLAI ORVOSI SZOBA.

Az iskola mindig is szigorú hely az egyszeri japán diák számára. Ellentétben a többi ideális Hentai Helyszinnel itt mindenfele tanárokba és/vagy idegesítő mellékszereplőkbe boltik az ember akik nem hagyják hogy hőseink szerelme kiteljesedjen ( lehetőleg többször is egymás után ).

Még szerencse hogy ott van az Orvosi Szoba! Az egy igazi kánán! Az indok amivel mindenki ellóghatja az órát.

–          Tanárnő nem érzem jól magam!

–          Menj pihenj le az orvosiban.

Az orvosi szobák természetesen szinte mindig üresek, hiszen nyilván egy jó ezer fős suliban senkinek se jut eszébe ugyanez a lógási trükk, valamint a szoba nyilvánvalóan hangszigetelt is hiszen akármennyit is akcióznak benne hőseink akár full hangerővel is soha sem jön át senki a szomszédos termekből hogy megnézze mi folyik ott.

Az orvosi szoba természetesen öntisztuló funkcióval is bír hisz soha még legvadabb több liternyi testnedvet elfolyató hancúr után sem tűnik fel senkinek se hogy itt valami nem stimmel.

Ha  esetleg a körülmények fatális összejátszás során mégis van itt valaki itt akkor is elég elhúzni az ágy előtt a függönyt amely ebben az esetben golyóálló és hangfogó energiamezőként funkcionál.

Persze van amikor az iskolai nővér is itt van de az  sosem baj. Az iskolai nővér ugyanis sosem valami 50-es éveit taposó kövér dadus néni szerű alak hanem, hanem általában valami 25 évesnél nem több álomtestű szépség.

Ha az iskola lúzere vagy és egyedül mész betegszobára akkor számíthatsz rá hogy a nővérke azonnal kezelésbe vesz. Igazi barát és dugótárs ő egyben. El lehet neki sírni hogy nincs sikerünk nőknél és persze ezután rögtön „korrepetálásban” részesít minket ezen a téren. Persze sosincsenek aggályai hogy most őt ezért kirúghatják vagy fegyelmi lesz a dologból. Más eset az hogyha nem kamuzol hanem eleve betegen/sérülten kerülsz oda. Ilyenkor számíthatsz rá hogy  a barátnőd ( vagy esetleg a csaj aki miatt megsérültél ) felkeres hogy könnyítsen a szenvedésiden, vagy az eddig jégcsap nővérke vadul meg a látványodra.

Egy szó mint száz az orvosi szoba egy vidám hely.

3 Responses to ENCIKLOPEDIA HENTAICA – 1

 1. :{) MIKI (}: szerint:

  Hát én nem mennék fel az iskola orvosi szobájába, mert a védőnő egyrészt nem dögös, másodrészt meg nagyon idős (ja és büdös is) (basszus elfogott a hányinger)

  Egyébként jó írás 🙂

 2. Kitsune szerint:

  Ez non jellemző xD Jól megfogalmaztad 😀

 3. Maya szerint:

  Hát, ez nagyon jó 😀 Grat hozzá 😉 !

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

%d blogger ezt szereti: